Private dining i dit hjem

Bispeengen 9 flytter restauranten hjem i dit køkken

Jeg elsker at lave god mad til gode mennesker! Derfor pakker jeg gerne mine yndlingsgryder, lidt caviar og nogle andre godter og flytter restauranten hjem i dit køkken.


Det kan være en fødselsdag, en særlig fejring eller bare en god aften med vennerne, hvor den skal have lidt ekstra luksus.


Maden bliver lavet og serveret for næsen af jer, og den er som altid baseret på min store kærlighed til danske råvarer og klassiske franske teknikker.


Du skal bare sørge for at invitere gæsterne og dække bordet, så ordner jeg resten.

Menu

Maden er lavet med de bedste danske råvarer, masser af kærlighed og rigeligt smør. Menuen afspejler altid sæsonen og skifter løbende.


Menu-eksempel, efterår 2024

Rygeost & ikura ørredrogn

Caviar, kartoffel & kærnemælk 

Tun, ponzu, peberrod & ristet sesam

Vaffel, comté, serrano & trøffel 

- - -

Kammusling, blomkål & hasselnødder

- - - 

Torsk, grønkål & muslingebisque

- - -

Knoldselleri, svampe & trøffel

- - - 

And, kål, svampe & flere svampe  

- - - 

Citrontærte

- - - 

Æbler, vaffel, vanille & "det bedste fra brunsvigeren" 


Pris 

Standard: 7 serveringer: 1.100 kr.

Fuld skrue! Mindst 10 serveringer: 1.450 kr.

- - -

Tilkøb vin til standardmenu: +275 kr

Tilkøb vin til Fuld Skrue-menu: +550 kr. 


Følg mig på Facebook og Instagram her.

Bestil private dining

Skriv hvilken dato du ønsker og hvor mange, I bliver. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt.


Jeg glæder mig helt vildt til at lave mad til jer!

 
 
 
 
 

Da jeg kun er en mand i køkkenet kan desværre ikke altid imødekomme allergier eller særlige præferencer, men jeg vil gerne gøre et forsøg. Skriv til mig, så ser vi på det.


Det praktiske

Jeg kommer 1-2 timer før, I går til bords, og menuen tager ca. tre timer. Du skal bare sørge for at dække bordet og invitere gæsterne, så ordner jeg resten.


Der er ingen særlige krav til dit køkken. Jeg serverer på dit eget service, så du skal bare mindst en dyb og en flad tallerken per gæst. 


Prisen er baseret på minimum seks gæster. Da det er vigtigt for mig at holde en høj kvalitet, serverer jeg højst for 20 gæster.


Jeg kommer gerne ud til hele landet, men vi aftaler en kørselsafgift ved længere ture.